Skip to main content.

Julia Ockert

Posters

Schilderen was altijd al een passie van Julia. Toch richtte ze zich pas nadat ze een aantal jaren als digitaal ontwerper had gewerkt na de universiteit, op het worden van kunstenaar.

"Ik verken vaak verschillende onderwerpen, materialen en stijlen. Mijn liefde voor detail, licht en schaduwen, en het thema van nostalgie komt tot uiting in al mijn werk."

Julia laat zich inspireren door klassieke muziek, fotografie uit de jaren 70 en patronen in de natuur.

"Het materiaal waar ik het meeste plezier aan beleef en wat naar mijn idee enorm onderschat en over het hoofd gezien wordt is oliepastel!"

Aquarel posters van Julia Ockert

Julia Ockert is een fulltime artiest gevestigd in Canberra, Australië. Julia is gespecialiseerd in kunstschilderijen en haar favoriete materiaal om mee te werken is aquarel. Ze werkt echter ook graag met olieën en acryl.

Ze schildert graag interessant licht en schaduwen. De onderwerpen in haar werken variëren, maar brengen vaak nostalgie en warmte samen. Ze ziet kunst en creativiteit als een manier om te communiceren en verbinding te maken. Haar doel is anderen te inspireren en vrolijk te maken via haar werk.

Bij Desenio vind je enkele van Julia's prachtige kunstwerken, sommige met dat perfecte retrogevoel. Ontdek ze allemaal in deze categorie.