Skip to main content.

Lijsten

Maak je fotowand af met onze hoogkwalitatieve lijsten. Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart, wit, eiken en licht hout, naast metalen lijsten in zwart, goud, zilver en koper. De lijsten zijn verkrijgbaar in acht afmetingen, van kleine fotolijstjes van 13x18 cm tot grote posterlijsten van wel 70x100 cm.

Lijsten en fotolijsten

De juiste lijst voor het juiste motief maakt een verschil - vind jouw perfecte match bij Desenio. Kies uit ons brede assortiment lijsten in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. We hebben alles; van kleine lijstjes die prima geschikt zijn als fotolijst tot grote posterlijsten die meer ruimte op de muur innemen. Kies uit onze acht verschillende afmetingen: 13x18 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm, 70x100 cm en 100x150 cm. De moderne lijsten van Moebe zijn perfect geschikt voor foto’s en motieven in A3, A4 en A5 en zijn verkrijgbaar in minimalistisch, zwart aluminium en eiken.

MOOIE LIJSTEN DIE JE POSTERS BESCHERMEN

Onze lijsten en fotolijsten zijn niet alleen stijlvol, ze beschermen ook je poster! Het acrylglas beschermt tegen vuil en vlekken en houdt je prints gedurende lange tijd in goede staat. Misschien vind je het leuk om je posters per seizoen of stemming te wisselen, en dan is een stevige lijst je beste vriend! Dankzij het feit dat onze lijsten zo gemakkelijk aan de achterkant open gaan, kun je eenvoudig je posters vervangen wanneer je maar wilt, en zo met weinig middelen de look in huis veranderen.

KLEUREN EN MATERIALEN

Wij vinden dat kunst voor iedereen moet zijn - gemakkelijk toegankelijk en betaalbaar zonder afbreuk te doen aan het design of de kwaliteit. Daarom hebben we betaalbare lijsten ontwikkeld in verschillende kleuren en materialen die je poster, print of foto mooi aanvullen en stylen. Onze houten lijsten zijn verkrijgbaar in klassiek zwart, wit, onbehandeld eikenhout, licht hout en donker hout. Onze stijlvolle metalen lijsten in goud, zilver en koper hebben een glanzende coating. De zwarte metalen lijsten hebben een matte afwerking.

De keuze van kleur en materiaal van een lijst maakt een groter verschil dan je zou denken. Je kunt de lijst gebruiken om andere details in je interieur te accentueren, die bijvoorbeeld van koper of hout zijn. Combineer je posters en lijsten zodat ze bij elkaar en de rest van je interieur passen. Je kunt ook juist een geheel andere stijl voor de lijst kiezen om mooie contrasten te creëren. Als je al gouden accenten in je interieur hebt, kun je die perfect combineren met onze gouden lijsten; zo creëer je eenvoud en uniformiteit in de kamer.

WELKE LIJSTEN PASSEN BIJ MIJN POSTERS?

We weten hoe moeilijk het kan zijn om te beslissen welke posters je thuis wilt ophangen. Moet de stijl hetzelfde zijn of wil je motieven die juist een contrast vormen? Het maakt niet uit welke sfeer je in huis wilt neerzetten, we zijn er zeker van dat onze lijsten je kunnen helpen in de zoektocht naar die perfecte look!

Als je houdt van natuurmotieven of fotokunst in aardse tinten, zijn onze houten lijsten van eiken en donker hout een goede keuze. De natuurlijke materialen staan heel mooi bij motieven in dezelfde sfeer, maar je kunt natuurlijk ook een lijst van goud of zilver gebruiken voor een luxe uitstraling. Als je een fan bent van posters met grafische illustraties in felle kleuren zijn houten lijsten in zwart of wit misschien iets voor jou! Een witte lijst zorgt dat het motief goed tot zijn recht komt op de muur, terwijl een zwarte lijst contrast en diepte creëert.

ACCESSOIRES VOOR LIJSTEN

Voor meer stijl kun je een passe-partout toevoegen dat zowel het onderwerp benadrukt als je poster beschermt. Met een passe-partout rond het motief komt deze extra goed uit en het geeft een heel ander gevoel wanneer je extra tijd besteedt aan de details. Je kunt natuurlijk een lijst kiezen in een van onze vele kleuren, maar het staat ook mooi om klassieke lijsten te combineren met andere ophangsystemen! Ter variatie kun je een trendy posterhanger gebruiken of werken met accessoires zoals posterklemmen, washitape en schilderijhouders. Ontdek ze allemaal in de categorie Accessoires.

EENVOUDIGE LIJSTEN

Al onze lijsten zijn gemaakt van kristalhelder plexiglas (de lijsten van Moebe zijn gemaakt van acrylglas) dat lichte en scherfvrij schilderijen oplevert. De slimme constructie maakt ook dat je heel makkelijk jouw lijst kunt monteren. De lijst gaat aan de achterkant open en je kunt je poster eenvoudig plaatsen zonder scherpe metalen lipjes die je poster zouden kunnen beschadigen.

Bij onze kleine fotolijsten in de maten 13x18 cm en 21x30 cm heeft de achterkant bovendien een steun, zodat de lijst ook gemakkelijk blijft staan. Perfect als je een ladekast of plank hebt met wat ruimte die je wilt opvullen! Alle lijsten van Desenio kunnen natuurlijk zowel staand als liggend aan de muur gehangen worden, zodat je jouw fotowand helemaal naar wens kunt vormgeven.