Skip to main content.

Dienbladen

Interieur

Desenio biedt een selectie van elegante dienbladen in verschillende maten, rond en rechthoekig. We produceren onze dienbladen in FSC®-gecertificeerd berkenfineer in Nybro, in het zuidoosten van Zweden. Verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen, ontworpen door onze Desenio Design Studio. Vind nu onze favoriete ontwerpen op onze dienbladen, of ontdek juist nieuwe designs. Er is een dienblad voor elke gelegenheid, of je nu drankjes serveert op een feestje, of een ontbijt op bed in het weekend.

Decoratieve dienbladen

Productie

We produceren onze dienbladen in Nybro, een kleine stad in het zuidoosten van Zweden. We maken ze met FSC®-gecertificeerd berkenfineer; elk dienblad bevat tussen de vijf en acht lagen fineer, afhankelijk van de grootte. Het ontwerp wordt bedrukt door een hoogwaardige printer en wordt beschermd door een gelamineerde coating op basis van melamine, waardoor het hittebestendig is tot 130 graden Celsius. De dienbladen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, gemaakt door onze Desenio Design Studio en andere beroemde kunstenaars. Vind je favoriete kunst op onze dienbladen!

FSC®-gecertificeerd

Alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa, met FSC®-gecertificeerde materialen. Forest Stewardship Council® is een internationale lidmaatschapsorganisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer met oog voor het milieu en de mens.