Skip to main content.

Zwarte lijsten

Lijsten

Onze zwarte houten lijsten zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen voor het plaatsen van uw poster eenvoudig aan de achterkant worden geopend. Ze hebben een smal profiel met een mooie uitstraling aan de muur. Deze lijsten staan heel mooi op uw fotowand in combinatie met onze zwarte metalen klemmen.

zwarte houten lijst

Hier vind je zwarte lijsten van hout voor je posters die je gemakkelijk online bestelt. De zwarte posterlijsten zijn verkrijgbaar in grootte 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70, 70x100 en 100x150. De lijsten zijn gemaakt van massief hout en verkrijgbaar in een smal en klassiek profiel. Het glas van de lijst is gemaakt van transparant plexiglas, waardoor de lijsten onbreekbaar én lichtgewicht zijn. Een zwarte lijst is een klassieke keuze voor het inlijsten van posters of foto''s en staat mooi bij allerlei motieven. Het is een duidelijke inkadering en benadrukt het motief van de poster omdat zwart een contrastrijke kleur is. De zwarte lijst is de voor de hand liggende keuze voor een zwart-witte fotowand, maar is net zo mooi voor kleurrijke motieven. Voor tips hoe je zwarte lijsten kunt matchen met verschillende motieven en lijsten in andere kleuren, zie onze inspiratiepagina’s hier!

Een zwarte lijst is een klassieke en tijdloze keuze die in elk huis past, ongeacht de inrichting of stijl. De lijsten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes, zodat je ze aan je wensen en voorkeuren kunt aanpassen. De kleine lijsten staan heel mooi bij foto's en andere kleine kunstontwerpen. Wil je jouw motief accentueren en in het middelpunt plaatsen? Als je voor een passe-partout gaat, kun je een grotere lijst selecteren. Gebruik een witte of zwarte passe-partout afhankelijk van het motief; de zwarte lijst ziet er stijlvol uit bij alle kleuren.

Voor een monochrome en harmonieuze look kun je bijvoorbeeld alleen zwarte lijsten kiezen, maar als je een coole dynamiek tussen je verschillende posters en motieven wilt creëren, kun je verschillende kleuren voor de lijsten kiezen. Tip! Zwarte lijsten en houtkleuren creëren een natuurlijke en warme uitstraling, combineer de twee verschillende kleuren in een fotowand voor een warm, maar wel trendy gevoel. Met posters en lijsten van Desenio creëer je moeiteloos een mooie en persoonlijke fotowand!