Skip to main content.

Licht houten lijsten

Lijsten

Geef je fotowand wat liefde met deze prachtige lijsten! Onze licht houten fotolijsten van hoge kwaliteit gaan gemakkelijk aan de achterkant open, zodat je jouw poster er in kunt leggen voor een mooie afwerking.

Licht houten lijsten voor wandkunst

Decoreer je wanden met deze licht houten lijsten voor een Scandinavisch gevoel! Deze lijsten zijn verkrijgbaar in de maten 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70 en 70x100. De lijsten zijn gemaakt van hard essenhout en zijn verkrijgbaar in een smal en klassiek profiel. Het glas van de lijsten is gemaakt van transparant plexiglas, waardoor de lijsten zowel onbreekbaar als lichtgewicht zijn. Een licht houten lijst is een elegante keuze om posters of foto''s in te lijsten en staat stijlvol bij elk design. Hier kun je meer lezen over ideeën hoe je licht houten lijsten kunt combineren met verschillende designs en lijsten in andere kleuren.

Een licht houten lijst is een klassieke en tijdloze keuze die in elk huis past, ongeacht de inrichting of stijl. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat je de lijst aan je wensen en voorkeuren kunt aanpassen. De kleine lijsten staan heel mooi bij foto's en andere kleine kunstontwerpen. Wil je dat jouw design het middelpunt van de aandacht wordt? Als je voor een passe-partout gaat, kun je een grotere lijst selecteren. Gebruik een witte of zwarte passe-partout afhankelijk van het motief, de licht houten lijst ziet er stijlvol uit bij alle kleuren.

Top tip! Licht houten lijsten staan heel mooi in combinatie met zwarte en witte houten lijsten. Combineer verschillende soorten lijsten voor een trendy maar warm gevoel. Met posters en lijsten van Desenio kun je gemakkelijk een stijlvolle fotowand creëren.