Skip to main content.

Donkere eiken lijsten

Lijsten

Onze donkere eiken frames zijn een hoogwaardig kwaliteitsproduct met een natuurlijke structuur die het echte gevoel van het hout benadrukt. Bij de productie van lijsten gebruiken we de restanten die overblijven van een frame voor het maken van nieuwe frames, waardoor het afval tot een minimum wordt beperkt, met behoud van de kwaliteit. De lijsten worden geleverd met acrylglas, een lichtgewicht en duurzaam materiaal dat lang meegaat.

Donkere eiken lijsten voor posters

Vind donkere eiken lijsten bij Desenio! Wij bieden hoogwaardige houten lijsten in eiken met een grote keuze aan afmetingen. 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70 en 70x100 cm. De lijsten zijn gebeitst om het uiterlijk zo stijlvol en natuurlijk mogelijk te houden. Het product heeft het FSC-markering, wat betekent dat het materiaal afkomstig is van verantwoorde bosbouw, dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met de mens en het milieu. Het glas van de lijst is gemaakt van transparant plexiglas, waardoor de lijsten onbreekbaar én lichtgewicht zijn.

Combineer onze eiken houten lijsten elegant met posters uit onze brede aanbod in de verschillende categorieën. De houten lijsten behouden het natuurlijke en diepe gevoel en geven je huis die extra touch, ongeacht welke poster je kiest. Om de omlijsting van je posters nog meer te benadrukken kun je een passe partout gebruiken en je krijgt een prachtig kunstwerk met diepte.