Skip to main content.

Ophanghaken

Accessoires

Je hangt je ingelijste kunst gemakkelijk op met onze ophanghaken! De ophanghaken zijn geschikt voor wanden van beton, gips of hout. Omdat je ze gemakkelijk op je wand plaatst, wordt het ophangen van je kunst een fluitje van een cent!

Ophanghaken online voor het ophangen van lijsten

Onze gebruiksvriendelijke fotohaken zijn perfect om je ingelijste kunst op te hangen aan wanden van beton, gips of hout. Je hebt slechts één gereedschap nodig en er komen geen grote gaten in je wanden. Deze eenvoudige haken zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen en laten dan slechts een klein prikje achter. Dit maakt het ophangen van je Desenio kunst een stuk makkelijker!

Het enige gereedschap dat je nodig hebt is een hamer; plaats de platte kant van de ophanghaak tegen de muur en sla de drie kleine spijkers in de muur. Je haalt de ophanghaak weg door hem er gewoon uit te trekken of door hem er voorzichtig uit te wippen met de achterkant van een hamer. Onze ophanghaken worden verkocht in sets van twee. Ze zijn geschikt voor al onze lijsten met uitzondering van onze 100x150 cm lijsten.