Skip to main content.

Little Detroit

Posters

De Deense kunstenares Christine Brage maakt de unieke papierknipsels waar Little Detroit bekend om staat.

"Het grootste deel van mijn werk wordt gemaakt zonder exact plan. Meestal zie ik waar de scalpel me naartoe leidt; ik laat me leiden door mijn intuïtie."

Als kind droomde Christine er al van om artiest te worden, en ze vertelde ons dat het zichzelf uitdrukken door middel van kunst een belangrijk onderdeel is van wie ze is.

"Ik ben verliefd geworden op het proces van werken met papier en ik werk altijd met nieuwe patronen, texturen en kleurencombinaties."

Papierknipselpatronen van Little Detroit

Christine Brage is een Deense ontwerper, kunstenares en oprichter van het bedrijf Little Detroit. Op de vraag haar kunst te beschrijven antwoordt ze: organisch, kalm en abstract. Christine experimenteert graag en werkt het meest met de vrije hand door verschillende vormen, kleuren en patronen te combineren, en voornamelijk te werken met papierknipsels. Ze haalt haar inspiratie uit alle plekken waar ze komt, meestal uit haar dagelijkse wandelingen in de natuur.

Christine is een autodidactische kunstenares en maakt al sinds haar jeugd kunst. Ze heeft al veel kunststijlen uitgeprobeerd en heeft nu de stijl gevonden die haar het meest enthousiast maakt, namelijk met papier werken.

In deze categorie vind je de prachtige posters van Little Detroit. Kies je twee favorieten voor een perfect paar, of ga voor een adembenemende fotowand.