Skip to main content.

We Made Something Nice

Posters

Toen de lockdown begon voelde Darina, die een carrière als fotograaf had, de behoefte om een nieuwe creatieve uitlaatklep te vinden.

"Ik had iets nodig wat ik zelf vanuit huis kon doen, en zo is het concept We Made something Nice geboren! Sindsdien is het een beetje een bizarre reis geweest!"

Darina's kunstwerken in retrothema zijn geïnspireerd op haar liefde voor koken en prachtige kleurenpaletten.

"Mijn creatieve proces is heel soepel en ontspannend. Ik drink koffie met de TV aan op de achtergrond en kan uren blijven tekenen."

We Made Something Nice posters

Darina is een freelance grafisch ontwerper en illustrator die zowel in Nederland als in het Verenigd Koninkrijk werkt. Ze is van oorsprong fotograaf en heeft ervaring in het maken van films, maar nu verspreidt ze haar creativiteit met prachtig ontworpen grafische afdrukken.

Ze werkt met risografische penselen om kleuren over elkaar heen te leggen om de kunstwerken een interessant vintage retro-geïnspireerd gevoel te geven. Ze vindt inspiratie in 50's platen en films, dus wees voorbereid op een sterk gevoel van nostalgie met deze prints.

Bij Desenio vind je grafische prints die je favoriete gerecht of drankje laten zien. Laat je inspireren en omarm het gevoel van nostalgie!