Skip to main content.

Planner posters

Posters

Onze planner posters zijn perfect wanneer je je leven gladjes wilt laten verlopen! Plaats je favoriete planner poster gewoon in een lijst, schrijf met een stift op het plexiglas en verwijder het met zacht, nat papier als je iets anders wilt schrijven. De weekplanners en maandplanners maken je dagelijkse leven een stuk makkelijker!

 

Creatieve planner posters

Met planner posters krijg je een beter overzicht van je leven! Met de stift kun je op het plexiglas in de lijst schrijven en de pen eenvoudig verwijderen met zacht, nat papier om iets anders te schrijven of te plannen. Of het nu gaat om een weekplanning, maaltijdplanning of to-do-lijstjes, onze planner posters zijn de perfecte aanvulling op je huis!

De planner posters, lijsten en stift worden apart verkocht, zodat je de kit kunt bouwen die jij nodig hebt om je leven te plannen - of waarom zou je geen complete kit met poster, lijst en stift geven aan een vriend die wat structuur nodig heeft! Je zult merken hoe makkelijk plannen wordt met de planner posters en je kunt zo creatief zijn als je wilt. Laat je kinderen doodles tekenen en spelen als je een planning maakt voor het hele gezin, of houd het simpel en strak om een minimalistische stijl te behouden.