Skip to main content.

Coco De Paris

Posters

Coco heeft samengewerkt met kunstgalerieën en internationale merken als Gucci en Marc Jacobs. Hij combineert zijn liefde voor dieren met een vleugje humor om unieke en speelse kunst te creëren.

"Mijn beste ideeën komen op onverwachte momenten: tijdens een wandeling in de natuur, in een droom, tijdens het autorijden of het kijken van een film."

Coco's proces begint meestal met een schets op papier. Als hij dan tevreden is met het resultaat, schildert hij het eindresultaat op canvas.

Kunstprints van Coco de Paris

Coco de Paris woont en werkt in Zuid-Frankrijk. Hij studeerde aan de Kunstschool van Brussel en verkoopt nu zijn kunstwerken wereldwijd. Hij werkt met acrylverf, voornamelijk op gestrekt canvas, soms ook op papier. Bij het maken van zijn kunst schetst hij zijn idee en schildert hij het uiteindelijke werk op canvas. Zijn beste ideeën komen tijdens onverwachte momenten. Het kan in een droom zijn, tijdens wandelingen in de natuur, tijdens het kijken naar een film of tijdens het autorijden.

De kunstwerken van Coco de Paris zijn schilderijen van kleurrijke dieren met menselijk gedrag gecombineerd met veel fantasie, waardoor de kunst een humoristische toon krijgt. Hij is van mening dat humor de manier is om te communiceren. Op die manier is zijn kunst geschikt voor een breder publiek, zowel voor volwassenen als kinderen. Ontdek kunstposters van Coco de Paris bij Desenio!