Skip to main content.

Laura Gröndahl

Posters

Laura had altijd al een drang om te creëren – ze tekende, schilderde en naaide al haar hele leven. Kort geleden werkte ze aan een serie onder de naam Bloemen en planten. Ze vindt het leuk om volledig in haar werk op te gaan. Haar studio, gelegen in een oude fabriek, speelt een grote rol in haar creatieve proces.

Posters van Laura Gröndahl

Laura Gröndahl is een kunstenares met een onverzadigbare passie voor creativiteit, een levenslange liefde voor artistieke expressie door middel van tekenen en schilderen. Haar artistieke ontwikkeling was een voortdurende verkenning van de wereld van kleuren, vormen en texturen. Centraal punt in de artistieke identiteit van Laura is de overgave om haar innerlijke creativiteit tot uiting te brengen. Deze onhoudbare drang om te creëren is de drijvende kracht achter haar overtuigende werk. Voor Laura is kunst geen keuze, het is een intrinsiek onderdeel van haar wezen.

Het artistieke toevluchtsoord van Laura Gröndahl is haar studio, gelegen in een oude fabriek. Hier gaat ze helemaal op in haar creatieve processen en gebruikt ze haar ruimte voor grensverleggende artistieke experimenten en verkenningen. Ontdek het artistieke rijk van Laura Gröndahl en laat je betoveren door de betoverende wereld van haar creaties!