Skip to main content.

Giselle Dekel

Posters

Zoals veel kunstenaars begon Giselle Dekel al op zeer jonge leeftijd haar creatieve pad en volgde al zesjarige leeftijd kunstlessen. Als tiener ging ze naar de kunstacademie en droomde ervan om textieldesigner te worden en ging naar een designuniversiteit te gaan om die carrière te volgen.

"Het ging niet, dus ik maakte een lange experimentele fase door en ontdekte uiteindelijk het illustreren; Ik werd helemaal verliefd! Wat ik op een gegeven moment ook wil illustreren, ik doe het gewoon. Als ik geen ideeën meer heb, doe ik iets anders of ik experimenteer en kies een onderwerp uit mijn lange lijst met ideeën”, vertelt ze.

Giselle, die in Israël woont, gebruikt aquarel en Photoshop om haar feelgood-kunstposters te maken die ook altijd een vleugje humor bevatten. Ze beschrijft haar kunst als minimaal, grappig en eerlijk.

"Het zijn mensen die me inspireren, alledaagse situaties, de momenten in het leven die waardeloos zijn en de momenten die leuk zijn."

Giselle Dekel posters

Giselle Dekel is een illustrator en ontwerper van oppervlaktepatronen die momenteel in Israël woont en van oorsprong uit België komt. Door middel van aquarel en photoshop creëert ze haar kunst en vindt ze haar inspiratie in situaties uit het dagelijks leven, zowel wat leuk is in het leven maar ook wat niet leuk is. Humor is een duidelijk middelpunt van haar schilderijen en is zichtbaar in bijna al haar werk.

Haar kunststijl is uniek en speels. Met mooie zachte kleuren zien we leuke illustraties waar miniatuurmensen op grote koffiekoppen klimmen, vrouwen baden en in de koffie duiken. We zien ook strandposters met een vrouw die ijs eet op het strand en een koffiekopje dat ronddrijft tussen de golven in de zee. Verlevendig uw huis en breng wat humor aan op uw muren. Vind uw favorieten van Giselle Dekel hier.