Skip to main content.

Isabelle Vandeplassche

Posters

Het kunnen leven van haar kunst was altijd een droom van Isabelle, die haar schilderijen al sinds 2016 online plaatst.

"Mijn account bleef groeien en het idee om te tekenen als beroep begon ik steeds leuker te vinden Dus ik nam de sprong! Nu heb ik het geluk dat ik kan doen wat ik leuk vind."

Isabelle omschrijft haar kunst als rustgevend en vredig, ze schildert voornamelijk met aquarellen.

"Ik laat me inspireren door interieurs, het dagelijks leven, botanische tuinen en vlooienmarkten."

Isabelle Vandeplassche posters

Isabelle Vandeplassche is een illustrator en kunstenaar uit België, die nu in Portugal werkt, waar ze prachtige kunstwerken maakt aan de oceaan. Haar kunstwerken laten alles zien, van zomerse landschappen en stranden tot dichte oerwouden en alledaagse omgevingen.

Het maken van kunstwerken is altijd een deel van haar leven geweest en ze schildert meestal met waterverf en aquarel. Vaak werkt ze het kunstwerk digitaal af. Ze werkt met een natuurlijk kleurenpalet en laat zich vaak inspireren door haar eigen fotografie. Haar doel is dat mensen een beetje geluk voelen bij het bewonderen van haar kunstwerken. Ze gelooft dat kunst onze geest bevrijdt en ons de wereld laat verkennen door middel van kleuren en culturen.

Ze wordt geïnspireerd door het dagelijkse leven in Portugal, reizen, vlooienmarkten, botanische tuinen, landschappen, planten en soms gewoon de kleine momenten in het leven. Ze vindt ook inspiratie in surfen, een van haar andere interesses in het leven.