Skip to main content.

Katharina Puritscher

Posters

Als artiest is Katharina Puritscher gefascineerd door verschillende kunststijlen en ze houdt ervan om acrylverf, waterverf, gouache, inkt en krijt te combineren. Na een carrière in bedrijfskunde hunkerde ze naar een creatieve uitlaatklep, en begon ze haar kunst op social media te delen. Nu wordt haar kunst, die geïnspireerd is op bloemen, natuur en architectuur, wereldwijd verkocht.

"Ik vind het leuk om het dagelijks leven te romantiseren en een beetje te overdrijven, wat zich vertaalt in mijn schilderingen. Het is bevrijdend om op de kleine dingen te letten, zoals een mooi boeket, een prachtig uitzicht uit het raam, of quality time met koffie, een croissantje en een goed boek", zegt ze.

Katharina Puritscher posters

Katharina Puritscher is een kunstenares, illustrator en ontwerper en woont in München, Duitsland. Haar interesse in kleuren en schilderen begon al vroeg. Katharina werkt voornamelijk met acryl en soms met gemengde aquarellen, verschillende krijtjes en pasteltinten. Nu wordt haar kunst, geïnspireerd door bloemen, natuur en architectuur, wereldwijd verkocht. Katharina Puritscher is een van onze getalenteerde Featured Artists bij Desenio. Hier vind je kleurrijke posters van bloemen en architectuur.