Skip to main content.

Arty Guava - Lay Hoon

Posters

Als kind bracht Lay Hoon, bekend als Arty Guava, uren door met haar kleurboeken en droomde altijd van een creatieve carrière. Na het afronden van een avondcursus multimedia-design besloot ze haar baan als ingenieur op te zeggen en een nieuwe carrière in grafisch ontwerp te beginnen.

"Direct aan het begin van de pandemie tekende ik elke avond op mijn iPad zodat ik beter om kon gaan met alle stress, onrust en onzekerheid die om me heen te merken viel. Toen ik steeds meer van mijn werk online en op sociale media deelde, nam de belangstelling toe en voor het eerst in mijn leven realiseerde ik me dat ik van mijn kunst zou kunnen leven”, zegt ze.

Lay beschrijft haar werk als grillig en speels met een vleugje Aziatische kruiden. Ze vertelt ons dat ze vaak creëert wat er op dat moment ontbreekt in haar eigen leven. Ze gebruikt voornamelijk haar iPad tijdens het creëren en werkt graag met acryl op canvas.

"Voor mij is de uitdaging om abstracte gevoelens te vertalen naar kunst. Vaak probeer ik een stemming of gevoel vast te leggen in mijn kunst. Het venster om dat vast te leggen is vrij vluchtig, dus als ik in de zone ben, werk ik heel snel om het vast te leggen voordat het weer vervliegt."

Arty Guava - Lay Hoon posters

Lay Hoon is de naam achter de artiestennaam Arty Guava. Lay Hoon is gevestigd in Vancouver en Singapore en is grafisch ontwerper en illustrator. Lay Hoon beschrijft haar kunststijl als gedurfd en speels en ze vindt het heerlijk om mensen door middel van haar kunst vreugde te brengen. Ze zegt dat ze zich laat inspireren door momenten uit het echte leven en momenten uit haar kindertijd. Ze werkt veel om emoties vast te leggen in haar kunst.

In deze categorie vind je posters en prints in zachte gedempte kleuren, met motieven zoals dansende vrouwen onder het maanlicht, een vrouwelijke hand die fruit balanceert, een vrouw die in een bloementuin zit en andere motieven met vrouwen en exotisch fruit. Creëer een nieuw gevoel in je huis en koop je nieuwe Arty Guava posters hier bij Desenio.