Skip to main content.

Laura Page

Posters

Na een carrière in grafisch ontwerp besloot Laura Page een pauze te nemen om na te denken over haar toekomst. Terwijl ze in een café werkte vond de lockdown plaats. Ze bracht veel tijd thuis door en Laura haalde haar verfspullen weer tevoorschijn en kwam weer in contact met haar creativiteit.

"Mijn dromen inspireren me, zoals de wereld rondreizen in een camper, prachtige locaties waar ik ben geweest of graag naartoe zou willen gaan, maar ook een zonnebril die op een tafel ligt, bomen in een park, een theepot... Letterlijk alles!"

Laura Page schildert haar illustraties voornamelijk met gouacheverf met een kleurrijke, kalmerende en heldere esthetiek.

"Ik ben erg van de natuurlijke texturen. Ik hou van penseelstreken die te zien zijn in mijn illustraties en natuurlijke markeringen. Ik streef er altijd naar om eventuele kleine onvolkomenheden te behouden, wat de illustratie uniek maakt.”

 

Laura Page

In deze categorie vind posters van de kunstenaar Laura Page. Mooie en ontspannende kunstwerken die perfect passen in elke kamer van het huis. Laura Page is een Britse kunstenaar die woont in Cornwall en handgeschilderde kunst maakt. Ze vindt inspiratie in haar dagelijkse leven, reizen, natuur en verschillende patronen.

Verken haar kunst met motieven van tropische plaatsen met gebouwen, trappen en planten of een straat met een beroemd monument op de achtergrond. Poster van een vrouw die in een café zit te nippen aan een kopje koffie, of een poster van een ontspannen moment waar een vrouw op een bankje zit en een boek leest en laat je dit eraan herinneren om zelf ook pauze te nemen. Vind je eigen inspiratie door haar kunst en ga creatief aan de slag door de kunstposter te mixen en te matchen en jouw perfecte fotowand te creëren.