Skip to main content.

Karina Jambrak

Posters

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, creëert Karina haar kunstwerken met behulp van verschillende technieken. Elk stuk straalt door middel van levendige kleuren, diepe tonen en ingewikkelde ontwerpen, waarmee haar unieke artistieke visie echt wordt vastgelegd.

Karina Jambrak

Neem een kijkje in de wereld van Karina Jambrak! Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, creëert Karina haar kunstwerken met behulp van verschillende technieken. Elk stuk straalt door middel van levendige kleuren, diepe tonen en ingewikkelde ontwerpen, waarmee haar unieke artistieke visie echt wordt vastgelegd.

Haar ondernemersgeest kwam al op de jonge leeftijd van 17 jaar naar voren toen ze haar kunstwerken in 2001 meenam naar de gerenommeerde Bondi Beach markten in Sydney.

In 2005 studeerde Karina aan de Universiteit van NSW, College of Fine Arts, waar ze een bachelordiploma in Design behaalde, gespecialiseerd in Textiel- en Grafisch Ontwerp.

Mei 2019 was getuige van de geboorte van haar bedrijf. Nu, vier jaar na die sprong in het diepe, maakt ze nog steeds prachtige kunstwerken, volledig opgaand in waar ze van houdt.