Skip to main content.

Jaron Su

Posters

Kunstenaar Jaron Su, geboren en getogen in Taiwan, beschrijft zijn kunst als speels en vol details. Hij maakt zijn kunst met acryl gouache op papier, met de hand geschilderd.

"Al mijn schilderijen vertellen een verhaal, en ze hebben allemaal een kleine twist. Ik vind details belangrijk, dus je moet goed kijken", zegt hij.

Geïnspireerd door zijn eigen leven en omgeving vertelt hij dat de kunst een stukje van zijn leven vertegenwoordigt. Het kan een bloem zijn die hij tijdens zijn hardlooprondje zag, een plek die hij op vakantie bezocht of een verhaal dat een vriend hem vertelde. Elke dagelijkse ontmoeting kan een nieuw idee opleveren.

"Ik voel dingen heel sterk en kunst is mijn manier om dat gevoel eruit te gooien. Ik wil mensen plezier bezorgen, maar plezier is nooit puur - het gaat altijd gecombineerd met een beetje zuurheid. Ik geloof dat je de zuurheid moet accepteren om de vreugde te kunnen voelen."

Jaron Su posters en schilderijen

Jaron Su is een kunstenaar geboren en getogen in Taiwan en woont nu in Nederland en samen met zijn man en kat. Hij is een kunstenaar die prachtige kunst maakt met veel kleuren. Rustige en ontspannende posters met een bevrijdend gevoel, maar kijk ook naar de details zodat je de belangrijke delen niet mist.

In deze categorie vind je posters van bijvoorbeeld een roze open landschap, een groene tuin met een groot huis, tropische sferen en planten en bloemen in een veelheid aan kleuren. Elk van zijn posters vertelt een verhaal van iets dat hij heeft gezien of gevoeld, allemaal met een kleine twist. Als je goed naar de kunst kijkt zul je zien dat de details erg belangrijk zijn. Iets waarvan je denkt dat het een vrucht is op een plant, is eigenlijk een ruimteschip uit een sterrenstelsel ver, ver weg. Laat je inspireren en ontdek zijn kunst hier bij Desenio en hopelijk zal het een glimlach op je gezicht toveren.