Skip to main content.

Fotowanden

Bekijk onze fotowanden en doe inspiratie op voor de inrichting van je huis! Laat je inspireren door de verschillende combinaties waarin je onze posters kunt gebruiken; met andere kleuren, interieurstijlen en materialen, op onze inspiratiepagina’s. Bekijk de verschillende pagina’s en motieven en klik op de afbeelding om de fotowand te kopen die bij jou past!

Fotowand inspiratie

Op onze inspiratiepagina’s kun je verschillende ruimtes en stijlen bekijken om een fotowand te vinden die helemaal bij jou past! Doe inspiratie op voor hoe je verschillende posters kunt combineren om een mooie fotowand in huis te creëren.

We komen regelmatig met nieuwe fotowanden, aangepast aan het seizoen en de nieuwste interieurtrends. Door nieuwe motieven te kopen en nieuwe combinaties te maken, kun je op een eenvoudige en goedkope manier je interieur aanpassen aan je stemming van het moment. Wij creëren fotowanden die zijn gestyled aan de ruimte en de interieurstijl. Je kunt bijvoorbeeld een fotocollage voor een keuken kopen met mooie fotografische motieven voor een moderne interieurstijl of een stijlvolle fotowand voor de woonkamer met minimalistische illustraties die perfect geschikt zijn voor een inrichting met Scandinavisch design.

Je kunt voor iedere fotowand ook de motieven aanpassen en afmeting, lijst, passe-partout en andere posteraccessoires kiezen om een geheel unieke combinatie te creëren. De keuzes en mogelijkheden zijn oneindig - geef je eigen fantasie de vrije loop. Vind pure interieurinspiratie en klik de fotowand binnen die JOU representeert!

Templates voor uw fotowand

Hier hebben we een aantal templates voor een fotowand verzameld, inclusief de totaalafmetingen. Ze zijn afgestemd op zowel kleine als grote muren en je kunt ze als uitgangspunt nemen of als inspiratie gebruiken bij het creëren van uw eigen fotowand

 
Tavelvägg mall med Postercollage för hall och små rum

Voorbeeld van kleine fotowand

Perfect voor kleinere kamers en muren thuis of op kantoor. 
 Totale afmeting collage: 78x67cm met 7cm tussenruimte.

Tavelvägg mall till mindre rum och väggar

Voorbeeld van kleine fotowand

Een perfecte collage voor in je hal, kleinere kamers of kleinere muren. Totale afmeting collage: 124x77cm met 7cm tussenruimte.

Tips på tavelvägg mall. Posters collage

Voorbeeld van kleine fotowand

Een collage perfect om te combineren in kleinere ruimtes en muren. Totale afmeting collage: 98x84cm met 7cm tussenruimte

Tavelcollage till små väggar och rum

Voorbeeld van kleine fotowand

De hal is perfect voor een kleine fotowand. Ook geschikt voor kleinere slaapkamers en muren in de keuken en woonkamer. Totale afmeting collage: 86x77cm met 7cm tussenruimte.

Tavelvägg och tavelcollage för ditt hem eller kontor

Middelgrote fotowand

Perfect voor grotere kamers en muren thuis en op kantoor. Totale afmeting collage: 155x87cm met 7cm tussenruimte.

Tavlor och posters collage placerade till en tavelvägg

Middelgrote fotowand

Speel met de combinatie tot je een perfecte collage voor uw muur heeft. Totale afmeting collage: 134x87cm met 7cm tussenruimte.

Posters satta ihop till ett collage, passar perfekt för tomma väggar

Middelgrote fotowand

Laat je muren niet leeg staan, haal meer leven in de woonkamer met een fotowand. Totale afmeting collage: 135x117cm met 7cm tussenruimte.

Mellanstor tavelvägg som passar perfekt till vardagsrummet eller större väggar

Middelgrote fotowand

Combineer posters tot een collage met je favoriete motieven, perfect voor grotere muren en ruimtes. Totale afmeting collage: 98x77cm met 7cm tussenruimte.

Stor tavelvägg med postesr för större väggar och rum

Grote fotowand

Combineer posters in een collage, perfect voor grotere muren. Denk eraan om de posters te centreren en zorg ervoor dat ze niet te hoog komen te hangen. Totale afmeting collage: 181x117cm met 7cm tussenruimte.

Inspiration till din tavelvägg och posters collage

Grote fotowand

Combineer je grotere motieven met kleinere om meer leven in uw fotowand te krijgen. Totale afmeting collage: 184x137cm met 7cm tussenruimte.

Inspiration för uppsättning av dina posters och tavlor

Grote fotowand

Grotere fotowanden zijn perfect voor grote woonkamers en grote muren op kantoor of thuis. Totale afmeting collage: 181x127cm met 7cm tussenruimte

Tavelcollage att inspireras av

Grote fotowand

Plaats je favoriete motieven in een fotowand en varieer met grote en kleine afmetingen. Totale afmeting collage: 204x147cm met 7cm tussenruimte.