Skip to main content.

Brandbassador

Wil je Desenio Brandbassador worden?

Grijp je kans en doe het hier. We werken samen met het Brandbassador-platform zodat je je artsy Desenio-content kan delen. Door missies te voltooien verdien je vouchers die je kunt gebruiken bij de aankoop van je posters bij Desenio.

Wat is een Desenio Brandbassador?

Een Desenio Brandbassador is iemand die graag zijn of haar huis decoreert met moderne en trendy posters, creatief is en dit graag met iedereen deelt. Via het platform kun je je deelnemen aan missies zoals Desenio volgen, onze nieuwe collecties delen of je eigen interieurstijl delen. Hoe meer missies je doet, hoe meer je verdient.

Wie kan Desenio Brandbassador worden?

Iedereen die van Desenio houdt, minimaal 250 volgers heeft en ouder is dan 18 jaar, kan Desenio Brandbassador worden. We vragen slechts één ding als tegenprestatie: om content te creëren en te posten.

Wat zijn de voordelen wanneer ik Desenio Brandbassador word?

Door je aan te melden om Desenio Brandbassador te worden, krijg je gratis producten, gepersonaliseerde kortingscodes, commissie op verkoop en elke week nieuwe missies die je kunt voltooien.

Hoe lid te worden:

Desenio Brandbassador worden is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande knop en volg de instructies voor het aanmaken van je account. Dit gaat snel en gemakkelijk en het kost je minder dan een minuut.

Schrijf je in