Skip to main content.

Ingelijste canvas schilderijen

Canvas

Canvas schilderijen voor een meer moderne en luxe look in je huis! Stijl je muren met onze hoogwaardige ingelijste canvas schilderijen in eiken, zwart of wit. Kies je favoriete ontwerp!

Trendy ingelijste canvas schilderijen

Decoreer je muren met onze premium ingelijst canvas schilderij voor een elegant gevoel in huis. Onze canvas schilderijen zijn FSC gemerkt, wat betekent dat het materiaal afkomstig is van verantwoorde bosbouw waarbij het o.a. belangrijk is om rekening te houden met de mens en het milieu. Wij leveren al onze canvas schilderijen in de maten 50x50 en 50x70, en de bijpassende lijsten zijn verkrijgbaar in eikenhout en zwart of wit geverfd grenen. Geef je muren een chique update door ze te decoreren met een of meerdere canvas schilderijen.

Canvas wanddecoratie is een klassieke stijl waarmee je huis er meer trendy en stijlvol uitziet. Laat je dus inspireren en decoreer je woonkamer, slaapkamer, hal of kinderkamer met onze hoogwaardige illustraties in grafische, abstracte en kleurrijke vormen en tinten. Canvas wanddecoratie is een trendy en moderne manier om je muren te decoreren voor een elegant en luxueus gevoel.

Mix en match de kunst die bij jouw stijl past, bekijk onze canvas schilderijen en vind de perfecte look voor je huis!