Skip to main content.

Florent Bodart

Posters

De Franse illustrator Florent Bodart groeide op te midden van kunst; zijn vader was vioolmaker en zijn moeder beeldhouwer. Als kunstenaar verkent hij graag verschillende materialen en ideeën en hij staat bekend om zijn grillige en speelse illustraties.

“Mijn creatieve proces begint vaak met een idee dat ik probeer te schetsen. Daarna teken ik het op papier, scan ik het in en kleur ik het in Photoshop. Ik gebruik veel verschillende materialen zoals aquarel, gouache, pennen en potloden”, zegt hij.

Florent laat zich vooral inspireren door technologie, natuur, dieren en vintage design. Door verschillende tools en technieken te combineren, creëert hij unieke, soms surrealistische kunstillustraties vol kleur.

“Mijn grootste uitdaging is dat ik te veel ideeën heb en wel aan tien illustraties tegelijk kan werken.”

Illustratieposters van Florent Bodart

In deze categorie vind je kunst van de kunstenaar en illustrator Florent Bodart. Ga voor grafische posters met oldtimers, unieke illustraties van tijgers op verschillende locaties, of verschillende plekken met een kleurrijke achtergrond. Als je een vintage gevoel in huis wilt halen, zijn dit de posters voor jou.