Skip to main content.

Caroline Lundqvist

Posters

Bekijk onze zorgvuldig geselecteerde collectie aquarellen van Caroline Lundqvist - een Zweedse artiest die oesters schildert. Haar vrije en artistieke geest creëert prachtige aquarellen die vrij geïnterpreteerd kunnen worden door iedereen die er zijn ogen op laat rusten. Haar oog voor detail en kleuren maakt van elke oester-aquarel een uniek werk!
 

Posters met handgeschilderde aquarellen door Caroline Lundqvist

Met haar creatieve geest en artistieke ziel is Caroline Lundqvist de Zweedse kunstenaar die erin slaagt om de schoonheid van zo iets unieks als oesters vast te leggen. Ze merkt de schoonheid in de kleine, alledaagse dingen op. Haar kunstzinnige geest komt tot uiting in haar kunst, en haar prachtige aquarellen zijn echt uniek.

"Tien jaar geleden raakte ik volledig in de ban van de schoonheid en kwetsbaarheid van oesters, wat me ertoe bracht om ze in aquarel uit te beelden." - Caroline Lundqvist 

Gefascineerd door het contrast besloot Caroline om oesters in aquarel te schilderen. Door te spelen met een zacht kleurenpalet vermengd met contrasterende kleuren slaagde ze erin om elke keer een uniek schilderij te maken. Haar visie is dat oesters veel op mensen lijken - een harde schelp die moeilijk te openen is en die een zachte en kwetsbare binnenkant verbergt.

“In sommige opzichten denk ik dat ze veel op ons lijken. Binnen een harde ‘schelp’ verstoppen we soms het ‘kind in ons’, ons sensuele geest en onze meest kwetsbare delen.” - Caroline Lundqvist 

We zijn er zeer trots op dat we Carolines ontwerpen kunnen aanbieden, en of je nu een echte minimalist bent of een expressieve kunstziel, we weten zeker dat je een nieuwe favoriet kunt vinden onder deze prachtige schilderijen.