Skip to main content.

Featured Artists

Word verliefd op posters van kunstenaars van over de hele wereld! Deze unieke ontwerpen van onze handpicked kunstenaars zijn zorgvuldig uitgekozen om je muren echt iets speciaals te geven.

Rosanna beschrijft haar werk als speels, kleurrijk en doordacht. Ze streeft ernaar om elk stuk te vullen met een vleugje whimsy, terwijl ze tegelijkertijd diepere lagen en gedachtes in haar werk wil leggen. Voor haar schilderijen gebruikt ze voornamelijk gouache en inkt vanwege de veelzijdigheid en de heldere kleuren, maar ze is ook altijd op zoek naar nieuwe materialen om haar kunst naar een hoger niveau te tillen.

Posters met unieke designs

Hier vind je kunst van een brede selectie kunstenaars. Kunstenaars die over de hele wereld wonen, met verschillende stijlen. Als je op zoek bent naar grafische posters met moderne texturen, creatieve kunst met een twist of speelse posters in een vintage stijl dan ben je hier aan het juiste adres. Vind je favoriete posters en laat je inspireren door Heather Perry, Jonas Loose, Linnea Frank en nog vele anderen.

Decoreer je muren met moderne en trendy kunst van deze kunstenaars en geef je huis net dat beetje extra, je kunt ook posters van verschillende artiesten mixen en matchen en zo je eigen stijl creëren. We houden absoluut van al deze kunst en hopen dat je iets voor jezelf of een geliefde zult vinden. Laat je inspireren en ontdek onze categorie geselecteerde kunstenaars!