Skip to main content.

Mrs Mighetto posters

Posters

Laat je meevoeren naar een plek hier ver vandaan, met dit magische verhaal dat exclusief is geschreven voor Desenio door het duo achter Mrs Mighetto. De collectie verbindt kunst en vertellingen op een prachtige manier, en laat schitterende illustraties het verhaal vertellen van een spannend avontuur waarin de Minimighettos op reis gaan om de schoonheid van de wereld te redden. 
 

Mrs Mighetto posters

Ga met ons mee op reis in de wereld van dromen. Malin Mighetto en Anna Sylvan, de makers achter Mrs. Mighetto, hebben nu een collectie gecreëerd bij Desenio. De collectie bestaat uit vier motieven en een sprookjesachtig motief in twee kleurstellingen, groen en beige. De dromerige motieven kunnen afzonderlijk of in een verpakking van vijf worden gekocht, verpakt in een mooie mevrouw Mighetto-envelop. Perfect om weg te geven als cadeau of als kerstcadeau.

Alle motieven maken deel uit van een magisch verhaaltje voor het slapengaan voor de kinderkamer, exclusief bij Desenio. Ontmoet Miss Maja, Miss Freja, Mr. Sam, Mr. Hugo en verschillende mini-mighetto's met de missie om al het moois in de wereld te redden. Een verhaaltje voor het slapengaan dat de fantasie de vrije loop laat en magie creëert in de kinderkamer.