Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - California Travel Poster

€ 34,95
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 59
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster van Henry Rivers - Poster California met exotische motieven van palmbomen en surfen

Moderne poster met exotisch motief van Californië gemaakt door Henry Rivers. Deze poster met grafische motieven van zee, palmen en surfen geeft direct een warm gevoel en is perfect voor iemand die een band met Californië heeft of er misschien al jaren van droomt om daar naar toe te gaan. Het grafische motief in blauwe en groene tinten staat net zo mooi in een woonkamer als in een slaapkamer of hal en is ook mooi in een collage met inspirerende posters met Scandinavisch design. Poster met rondom een witte rand, die het motief mooi inkadert.

PRE0008-8
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Henry Rivers

De illustrator Henry Rivers komt oorspronkelijk uit Engeland maar woont tegenwoordig op het Franse platteland in een kleine stad vlakbij Bordeaux. Henry reist over de hele wereld met papier en pen gereed om de essentie te vangen van de meest geliefde steden en plaatsen ter wereld. Door zijn achtergrond als architect en geïnspireerd door retro reisreclame creëert hij kleurrijke posters met interpretaties in minimalistische stijl van onze favoriete steden.

Door research en reizen over de hele wereld gebruikt Henry Rivers bekende monumenten, bezienswaardigheden en kenmerken van enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld in zijn kunst. Door de speelse uitdrukking en prachtige kleuren van Henry Rivers komen vintage en moderne kunst perfect samen.

Fotowand inspiratie