Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Miami Travel Poster

€ 34,95
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 59
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster van Henry Rivers - Poster Miami met palmbomen en surfen.

Poster met motief gecreëerd door Henry Rivers. Deze prachtige poster die exotisch aandoet met zijn palmen, surfplanken, strand en zee brengt warmte in elk huis. Perfect om een wand mee te decoreren om van uw huis een gezelligere en meer inspirerende plek te maken. Het motief is dat is geïnspireerd op Miami is stijlvol en drukt tegelijkertijd heel veel heerlijke energie uit. Past perfect in huis bij iemand die een groot fan is van Miami of die zijn huis gewoon wil inrichten met een mooie en moderne poster met een grafisch motief in Scandinavisch design. Poster met rondom een witte rand, die het motief mooi inkadert.

PRE0010-8
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Henry Rivers

De illustrator Henry Rivers komt oorspronkelijk uit Engeland maar woont tegenwoordig op het Franse platteland in een kleine stad vlakbij Bordeaux. Henry reist over de hele wereld met papier en pen gereed om de essentie te vangen van de meest geliefde steden en plaatsen ter wereld. Door zijn achtergrond als architect en geïnspireerd door retro reisreclame creëert hij kleurrijke posters met interpretaties in minimalistische stijl van onze favoriete steden.

Door research en reizen over de hele wereld gebruikt Henry Rivers bekende monumenten, bezienswaardigheden en kenmerken van enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld in zijn kunst. Door de speelse uitdrukking en prachtige kleuren van Henry Rivers komen vintage en moderne kunst perfect samen.

Fotowand inspiratie