Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Cote d'Azur Poster

€ 19,95
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Henry Rivers Poster - grafische illustratie van de Cote d'Azur

Poster met motief gecreëerd door Henry Rivers. Fraaie poster met een moderne illustratie van de Franse Cote d’Azur. Het mooie blauwe en rode motief staat perfect in een huis bij iemand die bijvoorbeeld deze kuststreek bezocht heeft of gewoon het prachtige motief heel mooi vindt en zijn huis wil inrichten met moderne kunst in de vorm van grafische schilderijen. De poster heeft rondom een witte rand die het motief mooi inkadert.

PRE0038-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Henry Rivers

De illustrator Henry Rivers komt oorspronkelijk uit Engeland maar woont tegenwoordig op het Franse platteland in een kleine stad vlakbij Bordeaux. Henry reist over de hele wereld met papier en pen gereed om de essentie te vangen van de meest geliefde steden en plaatsen ter wereld. Door zijn achtergrond als architect en geïnspireerd door retro reisreclame creëert hij kleurrijke posters met interpretaties in minimalistische stijl van onze favoriete steden.

Door research en reizen over de hele wereld gebruikt Henry Rivers bekende monumenten, bezienswaardigheden en kenmerken van enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld in zijn kunst. Door de speelse uitdrukking en prachtige kleuren van Henry Rivers komen vintage en moderne kunst perfect samen.

Fotowand inspiratie