Skip to main content.

Paris

Posters

Parijs - de stad van de liefde, schoonheid en trends. Shop exclusieve posters met motieven uit Parijs, ontwikkeld door het creatieve team van Desenio. De foto's weerspiegelen alles van de klassieke deuren, die kunstwerken op zich zijn, tot de eigenaardige daken, bruggen en monumenten die zo typisch zijn voor de hoofdstad van Frankrijk.

Foto's uit Parijs

'

Studio Paris is een unieke collectie, gefotografeerd en ontwikkeld door Desenio, met als doel om de elegantie vast te leggen die met de stad wordt geassocieerd. De hoofdstad van Frankrijk is een nooit aflatende bron van inspiratie en vele trends op het gebied van mode en design zien hier het eerste daglicht.

Ons creatieve team heeft elke straatsteen omgekeerd om de ware juweeltjes van de stad te vinden en de essentie van Parijs te vangen. In de collectie vind je zowel het klassieke Parijs in foto''s van de Eiffeltoren, de skyline van de stad, de Pont Alexandre III als detailfoto''s van de Arc de Triomphe. Ook foto''s van de tijdloze architectuur van Parijs; met gebeeldhouwde gevels, mooie deuren en versierde Franse balkons voegen gegarandeerd net dat beetje extra aan je muren toe.

Decoreer je interieur met exclusief gefotografeerde posters van Parijs en creëer een persoonlijke en unieke fotowand! Kies of je wilt gaan voor een fotowand die aan Parijs gewijd is met zwart-wit foto’s van de pittoreske cafeetjes, de prachtige architectuur en de fleurige deuren waar we zo graag achter zouden willen wonen. Bij een chique en modieuze inrichting sla je nooit de plank mis met een stukje Parijs in huis! De collectie bestaat uit 24 unieke motieven in een zwart-wit palet met accenten in blauwe en roze tinten.

'