Skip to main content.

London

Posters

Ontdek Studio London; een collectie waar foto's van klassieke bezienswaardigheden en architectuur gecombineerd worden met prachtige detailfoto's van deze fraaie Europese wereldstad. Creëer een interieur in een moderne, tijdloze stijl; woorden die we associëren met deze bruisende metropool.

Foto's van Londen

'

Ontdek de schoonheid van Londen in de eigen studiocollectie van Desenio, een exclusieve fotoproductie van ons creatieve team. We willen de schoonheid van Londen portretteren vanuit een andere hoek, in een palet van zwart-wit fotokunst en gedempte pasteltinten. De motieven zijn een mix van oud en nieuw, historische gebouwen en fraaie gevels. In de foto''s willen we het karakter van Londen vangen, maar vanuit nieuwe invalshoeken; de historische gebouwen, de bruisende stad en de unieke details rondom in de stad.

De collectie is een heerlijke mix van afbeeldingen die de diversiteit van de stad weergeven; van de geschiedenis tot de architectuur. Zwart-wit foto''s in combinatie met roze en mintgroene tinten creëren een stijlvolle collectie die net zo goed past om een fotowand te stylen als elk afzonderlijk.

Verfraai je wanden met de statige St Paul''s Cathedral, de imposante kerk Westminster Abbey of het beroemde reuzenrad London Eye; een van de klassieke bezienswaardigheden van Londen. Je vindt er ook foto''s van Londen in een kleurenschema dat meestal niet wordt geassocieerd met deze stad; van de straten rond Primrose Hill en Notting Hill met huizen en deuren in mintgroen, roze en gele tinten.

'