Skip to main content.

Astrid Lindgren

Posters

Astrid Lindgrens geliefde personages zijn bekend over de hele wereld en zijn de vriendjes van heel veel kinderen in hun vroege jeugd. We kennen de ondeugende Emil in Lönneberga, de sterke Pippi Langkous en speelse Karlsson op het Dak, en hier vind je Astrid Lindgren illustraties van enkele van haar meest bekende personages.

Astrid Lindgren

In onze categorie met Astrid Lindgren illustraties vind je zowel tekeningen van Pippi Langkous als uitspraken van Emil in Lönneberga en Karlsson op het dak. Deze collectie bestaat uit Astrid Lindgren quotes en illustraties van en door enkele van haar meest geliefde personages. Ontdek illustraties en uitspraken van het ondeugende jongetje Emil in Lönneberga en Pippi Langkous die een leuke en speelse sfeer voor je kleintje zullen creëren.

Wanneer je de kamer van je kind inricht, zijn illustraties een perfecte keuze om een gezellige stijl te creëren. Als je de kamer van je kleintjes persoonlijker wilt maken, laat ze dan zelf hun favoriete personages en citaten kiezen! Deze sterke en eigenzinnige Astrid Lindgren personages geven je kind al vroeg een rolmodel en misschien wakkeren ze ook hun interesse voor deze klassieke verhalen aan. De collectie bestaat uit illustraties en citaten, waaronder Pippi Langkous illustraties, Emil in Lönneberga illustraties en Karlsson op het Dak illustraties.

Kies uit deze schattige Astrid Lindgren illustraties en vind je favoriete personage! Kies degene die past bij de persoonlijkheid van je kind en je hebt de perfecte kunst voor hun kamer. Wanneer je kunst en illustraties in de kamer van een kind hangt, wordt het veel leuker om daar te zijn, En met deze Astrid Lindgren illustraties van Pippi Langkous en anderen vinden ze misschien ook een aantal nieuwe rolmodellen.