Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Norway Travel Poster

€ 11,97€ 19,95
40%*
Tijdelijk uitverkocht
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster van Henry Rivers - moderne poster met de fjorden van Noorwegen

Moderne poster met motief gecreëerd door Henry Rivers. Het is niet nieuw dat Noorwegen bekend staat om zijn ongelofelijke natuur met bergen en fjorden, maar wel dat u er uw huis mee kunt decoreren. Deze poster met het grafische motief dat is gecreëerd door Henry Rivers staat net zo mooi in een woonkamer als in een hal en kan ook worden gecombineerd in een collage met andere trendy posters in Scandinavisch design voor een moderne look. Poster met rondom een witte rand, die het motief mooi inkadert.

PRE0012-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Henry Rivers

De illustrator Henry Rivers komt oorspronkelijk uit Engeland maar woont tegenwoordig op het Franse platteland in een kleine stad vlakbij Bordeaux. Henry reist over de hele wereld met papier en pen gereed om de essentie te vangen van de meest geliefde steden en plaatsen ter wereld. Door zijn achtergrond als architect en geïnspireerd door retro reisreclame creëert hij kleurrijke posters met interpretaties in minimalistische stijl van onze favoriete steden.

Door research en reizen over de hele wereld gebruikt Henry Rivers bekende monumenten, bezienswaardigheden en kenmerken van enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld in zijn kunst. Door de speelse uitdrukking en prachtige kleuren van Henry Rivers komen vintage en moderne kunst perfect samen.

Fotowand inspiratie