Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - New York Travel Poster

€ 19,95
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending vanaf € 59
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster van Henry Rivers - Poster met motief van New York

Grafische poster met een motief van Henry Rivers. New York, New York, New York - de stad der steden, vaak aangeduid als 'The Big Apple'. Deze moderne poster met de tekst 'Visit New York' in combinatie met een fraai motief van de skyline van New York staat perfect bij iemand die van New York houdt en misschien altijd van een bezoek aan de stad gedroomd heeft of iemand die op zoek is naar moderne posters om het interieur een look in Scandinavisch design te geven. We hebben meerdere posters met motieven van Henry Rivers, u vindt ze met andere posters in de categorie 'Kaarten en Steden'. Poster met rondom een witte rand, die het motief mooi inkadert.

PRE0011-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Henry Rivers

De illustrator Henry Rivers komt oorspronkelijk uit Engeland maar woont tegenwoordig op het Franse platteland in een kleine stad vlakbij Bordeaux. Henry reist over de hele wereld met papier en pen gereed om de essentie te vangen van de meest geliefde steden en plaatsen ter wereld. Door zijn achtergrond als architect en geïnspireerd door retro reisreclame creëert hij kleurrijke posters met interpretaties in minimalistische stijl van onze favoriete steden.

Door research en reizen over de hele wereld gebruikt Henry Rivers bekende monumenten, bezienswaardigheden en kenmerken van enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld in zijn kunst. Door de speelse uitdrukking en prachtige kleuren van Henry Rivers komen vintage en moderne kunst perfect samen.

Fotowand inspiratie