Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Berlin Travel Poster

€ 19,95
Tijdelijk uitverkocht
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster van Henry Rivers - Motief met beroemde bezienswaardigheden uit Berlijn

Poster van Henry Rivers. Moderne poster met grafisch motief van verschillende bezienswaardigheden in Berlijn gemaakt door Henry Rivers. Deze poster van Berlijn is perfect voor iemand die van Berlijn houdt of die gewoon het motief heel mooi vindt. Hang uw poster bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer en combineer hem met een aantal van onze andere posters met soortgelijke motieven van Henry Rivers of wissel af met bijvoorbeeld een poster met tekst of een poster met kunstmotieven in Scandinavisch design. Poster met rondom een witte rand, die het motief mooi inkadert.

PRE0007-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Henry Rivers

De illustrator Henry Rivers komt oorspronkelijk uit Engeland maar woont tegenwoordig op het Franse platteland in een kleine stad vlakbij Bordeaux. Henry reist over de hele wereld met papier en pen gereed om de essentie te vangen van de meest geliefde steden en plaatsen ter wereld. Door zijn achtergrond als architect en geïnspireerd door retro reisreclame creëert hij kleurrijke posters met interpretaties in minimalistische stijl van onze favoriete steden.

Door research en reizen over de hele wereld gebruikt Henry Rivers bekende monumenten, bezienswaardigheden en kenmerken van enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld in zijn kunst. Door de speelse uitdrukking en prachtige kleuren van Henry Rivers komen vintage en moderne kunst perfect samen.

Fotowand inspiratie