Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Leaves And Cubes Poster

€ 15,95
Tijdelijk uitverkocht
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Elisabeth Fredriksson, fraaie poster met grafisch design in groen.

Fraaie grafische poster in groen en goud, ontworpen door Elisabeth Fredriksson. Deze poster met grafisch design wordt een uniek interieurdetail in huis en de groene verf fleurt werkelijk elke wand op! We hebben een groot aanbod trendy posters met grafisch design, die we in de categorie Grafisch hebben bijeengebracht. Neem een kijkje als u graag meer wanden in uw huis wilt aankleden met fraaie en moderne kunst!

2813-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Elisabeth Fredriksson

Elizabeth Fagan is een Zweedse grafisch ontwerper die al sinds haar jeugd belangstelling heeft voor kunst en creativiteit. Vanaf tienjarige leeftijd kon Elisabeth uren en uren zitten schilderen tot haar moeder riep dat het eten klaar was. Toen ze vijftien jaar oud was kreeg ze haar eerste camera en binnen korte tijd ontwikkelde ze een grote passie voor fotografie.

Na een opleiding aan de kunstacademie en experimenten met verschillende soorten kunst, koos Elisabeth tenslotte voor grafisch design, dat op dit moment haar grootste belangstelling is. ''Wanneer ik creëer kan ik geïnspireerd raken door van alles, van een zandkorrel tot ons universum als geheel. Kunst is mijn leven.''

Fotowand inspiratie