Skip to main content.

DESENIO X MRS MIGHETTO

Laat je meevoeren naar een plek hier ver vandaan, met dit magische verhaal dat exclusief is geschreven voor Desenio door het duo achter Mrs Mighetto. De collectie verbindt kunst en vertellingen op een prachtige manier, en laat schitterende illustraties het verhaal vertellen van een spannend avontuur waarin de Minimighettos op reis gaan om de schoonheid van de wereld te redden.

Product Slider

NAAR DE COLLECTIE

SWEET DREAMS

Deze collectie, verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, bestaat uit vijf posters - vier illustraties en een verhalenposter. Koop ze apart of ga voor de hele collectie, verpakt in een prachtige envelop.

KUNST DIE EEN VERHAAL VERTELT

"We hopen dat onze illustraties je fantasie zullen prikkelen en wat magie toevoegen aan de kamer van je kind, iets om jarenlang plezier van te hebben". Malin Mighetto en Anna Sylvan, het duo achter Mrs Mighetto

Product Slider

NAAR DE COLLECTIE

Mrs Mighetto posters

Ga met ons mee op reis in de wereld van dromen. Malin Mighetto en Anna Sylvan, de makers achter Mrs. Mighetto, hebben nu een collectie gecreëerd bij Desenio. De collectie bestaat uit vier motieven en een sprookjesachtig motief in twee kleurstellingen, groen en beige. De dromerige motieven kunnen afzonderlijk of in een verpakking van vijf worden gekocht, verpakt in een mooie mevrouw Mighetto-envelop. Perfect om weg te geven als cadeau of als kerstcadeau.

Alle motieven maken deel uit van een magisch verhaaltje voor het slapengaan voor de kinderkamer, exclusief bij Desenio. Ontmoet Miss Maja, Miss Freja, Mr. Sam, Mr. Hugo en verschillende mini-mighetto's met de missie om al het moois in de wereld te redden. Een verhaaltje voor het slapengaan dat de fantasie de vrije loop laat en magie creëert in de kinderkamer.