Skip to main content.

Zwart metalen lijsten

Lijsten

Geef je fotowand wat liefde met deze prachtige lijsten! Onze zwarte metalen fotolijsten van hoge kwaliteit gaan aan de achterkant open, zodat je jouw poster er gemakkelijk in kunt leggen voor een elegante uitstraling.

Zwart metalen lijsten

Decoreer je wanden met deze zwarte metalen lijsten voor een Scandinavisch gevoel! Deze lijsten zijn verkrijgbaar in de maten 13x18, 21x30, 30x40, 40x50, 50x50, 50x70 en 70x100. De fotolijst heeft een gladde afwerking met een smal profiel dat er elegant uitziet aan jouw muur. Het glas van de lijsten is gemaakt van transparant acrylglas, onbreekbaar en licht van gewicht. Een zwarte metalen lijst is een elegante keuze om posters of foto''s in te lijsten en staat stijlvol bij elk motief. Voor ideeën hoe je zwarte metalen lijsten kunt combineren met verschillende designs en lijsten in andere kleuren, kun je hier meer lezen.

Een zwarte metalen lijst is een trendy en stijlvolle keuze die in elk huis past, ongeacht de inrichting of stijl. De lijsten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat je ze aan je wensen en voorkeuren kunt aanpassen. De kleine lijsten staan heel mooi bij foto''s en andere kleine kunstontwerpen. Als je voor een passe-partout gaat, kun je een grotere lijst selecteren. Gebruik een zwarte of witte passe-partout afhankelijk van het motief, de zwarte metalen lijst staat geweldig mooi bij alle kleuren.

Top tip! Zwarte metalen lijsten staan heel mooi in combinatie met andere metalen lijsten, zoals goud of zilver. Combineer verschillende soorten lijsten voor een persoonlijk tintje. Met posters en lijsten van Desenio kun je gemakkelijk een stijlvolle fotowand creëren.