Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Vergeet de tijd, leef in het moment. Alleen vanavond telt. Vier het leven, vier jezelf.

De Studio Collectie "Luxe" dompelt ons onder in de luxe van het leven. Geniet van het onbekende en neem het leven niet te serieus. De collectie is gemaakt door onze eigen Design Studio en weerspiegelt ons verlangen naar wat welverdiend plezier! Kom maar op met de glitterjurkjes en hoge hakken, het is tijd voor een luxe avondje uit! Vier het leven, vier jezelf.

"We wilden het verhaal vertellen van een wereld vol optimisme en plezier, waarin alleen het nu belangrijk is en de mogelijkheden eindeloos lijken."
Annica Wallin, Creative Director

Sprankelende fotocollectie - Studio Luxe

Ontdek een wereld vol avontuur, luxe en feest - ontdek Studio Luxe! Deze fotocollectie van Desenio's Design Studio viert het leven en laat ons dromen van betere tijden. Met sprankelende posters maak je zo een fotowand die je uit het dagelijkse leven laat ontsnappen.

Net zoals in de bruisende jaren 20 verlangen we naar een avond uit met vrienden, naar glitterjurkjes en avonturen. Studio Luxe is de perfecte collectie om weg te dromen naar deze heerlijke avonden, en de foto's brengen gegarandeerd kleur en glitter in huis. Ontdek de collectie nu en shop je favoriete posters!