Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Live your light

Duik in een mediterrane droom waar slow living je geest reinigt en je rust vindt in de kleine momenten. Onze nieuwe fotocollectie Studio Eos ontleent zijn naam aan de Griekse godin van de dageraad en inspireert je om je ware roeping te ontdekken en je eigen licht te laten schijnen.

"De karakteristieke architectuur met witgekalkte huizen, kerken met blauwe koepels en smalle paden bieden de perfecte omgeving om één te zijn met de natuur en jezelf tot leven te voelen komen"
Annica Wallin, Creative Director

Eiland landschap - Studio Eos

De collectie van Desenios Studio Eos vertelt het verhaal van de mediterrane zomer. Een verhaal over jezelf laten leven in het moment en de kleine dingen in het leven kunnen waarderen. Voel de inspiratie van een nieuw begin met deze prachtige collectie. In Griekenland werden rustgevende foto's gemaakt van eilandlandschappen, witte huizen en kerken, helderblauwe oceaan en prachtige kliffen. Prachtige architectuur en turquoise water zijn de perfecte manier voor een nieuw begin. Haal optimisme en kalmte in huis met de posters uit deze collectie. Deze posters zijn perfect voor een ontspannen en fris gevoel in je slaapkamer, of om de wanden van je woonkamer te decoreren voor een vrolijke en vredige sfeer. Vind hier vandaag nog je favoriete posters van Studio Eos!