Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Lose yourself in the moment, immerse yourself in the now.

Omarm je vrije geest - Welkom bij Studio Azur

Het benadrukken van de vrije geest en het zorgen voor jezelf is de hele betekenis van Studio Azur, een exclusieve fotocollectie door de Desenio Design Studio! Deze prachtige collectie posters bestaat uit foto‘s in zachte en rustige tinten beige, turkoois en parelmoer roze. Ga met ons mee op reis naar Mexico en verken een afgelegen plek waar je je innerlijke zelf kunt vinden.

Proberen te leven in het nu kan een uitdaging zijn in de wereld waarin we leven, maar wij geloven dat posters aan de muur je de tools geven om een empathisch thuis te creëren waarin je als vrije geest het leven kunt waarderen. Door een aantal prints in zachte pasteltinten toe te voegen, wordt je huis een plek om tot rust te komen en nieuwe kracht op te doen. We willen het belang van het zorgen voor jezelf benadrukken en ons verbonden voelen met het nu.

Aangezien deze fotocollectie zowel abstracte fotokunst als natuurprints bevat, is er iets voor elke stijl en kun je je huis gemakkelijk decoreren met posters uit deze collectie. Welkom in de wereld van vrije geesten. Welkom bij Studio Azur.