Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

View of Tower Bridge Poster

€ 13,95
30%*
Tijdelijk uitverkocht
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster met uitzicht over Tower Bridge

Deze poster toont een ongelooflijke kijk op Londen met de Tower Bridge in focus. Het zwart-wit motief, dat deel uitmaakt van Desenio’s fotocollectie Studio Cosmopolitan, is tijdloos en toont een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen, samen met andere delen van de stad die de beroemde brug met zijn twee torens inkaderen. De poster heeft rondom een witte rand die het motief fraai inkadert.

11375-4
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Studio Collection - London

Studio Cosmopolitan is een exclusief ontwikkelde collectie fotokunst gecreëerd door het creatieve team van Desenio. De foto’s schilderen prachtige plekken in de drie wereldsteden New York, Londen en Parijs. Alle steden worden gekenmerkt door een bruisende cultuur en een enorme verscheidenheid aan mensen. Het is dan ook zelden toeval dat trends op het gebied van mode, design en kunst vaak in deze steden ontstaan.

Studio Londen is een unieke collectie fotoposters van het centrum van de stad en de drukte die de tijdloze architectuur en klassieke kenmerken zoals de rode telefooncellen en dubbeldekkers schildert. Meng leuke fleurige fotoposters van Notting Hill met fotoposters van imposante gebouwen zoals de Tower Bridge en Westminster Abbey om de veelzijdigheid van Londen te vangen.

Fotowand inspiratie