Skip to main content.

Moemin

Posters

Versier je wanden met de geliefde Moemin-karakters! Onze collectie Moemin-posters bestaat uit posters met onze favoriete personages uit de Moeminvallei. Tove Jansen, de persoon achter de oorspronkelijke personages, is er echt in geslaagd om een aantal mythische wezens te creëren die nog steeds wereldwijd een fenomeen zijn - en geliefder dan ooit!

Handgetekende Moemin-illustraties

Zeg hallo tegen de eigenzinnige personages uit de Moeminvallei! Deze lieve wezens, oorspronkelijk gemaakt door Tove Jansson, hebben ons door de jaren heen meegenomen op vele avonturen. Nu kun je ze naar huis halen! Ze zijn geportretteerd in een minimalistische stijl en met hun zachte pastelkleuren zijn ze geschikt voor elk huis.

Op deze posters staan al onze favoriete personages uit de Moeminvallei. Vind je favoriete poster met Moem, Mammamoem, Pappamoem, Snuisterik, Troela, Kleine Mie, Snif en Troel. Als je er naar verlangt om de kinderkamers opnieuw in te richten is dit een perfecte aanvulling! Speels en leuk, maar toch stijlvol, een combinatie die moeilijk te verslaan is. De handgetekende details geven het ontwerp een authentieke look en met de pastelkleurige achtergrond staan ze heel mooi bij elkaar in een fotowand.

Als je een echte Moemin-fan bent, heb je nu de perfecte posters gevonden! Koop de hele collectie Moemin posters om een fotowand te maken vol met deze grappige wezens, of hang er gewoon een of twee in huis voor een unieke touch aan de wand.