Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Brooklyn Bridge Detail Poster

€ 16,48€ 32,95
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster met Brooklyn Bridge in zwart-wit

Wat is meer New York dan de Brooklyn Bridge? Dit zwart-wit fotobord toont een deel van de brug die Brooklyn met Manhattan verbindt en over de hele wereld bekend is - niet alleen als een populaire bezienswaardigheid, maar ook als een opnamesite voor vele bekende films. Het motief vertoont de architectuur van de brug en de foto die is genomen door het creatieve team van Desenio is perfect om thuis op te hangen om een stukje van de stad die nooit slaapt in huis te halen. De poster heeft rondom een witte rand die het motief fraai inkadert.

Studio Cosmopolitan

11309-8
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan is een exclusief ontwikkelde collectie fotokunst gecreëerd door het creatieve team van Desenio. De foto’s schilderen prachtige plekken in de drie wereldsteden New York, Londen en Parijs. Alle steden worden gekenmerkt door een bruisende cultuur en een enorme verscheidenheid aan mensen. Het is dan ook zelden toeval dat trends op het gebied van mode, design en kunst vaak in deze steden ontstaan.

In Studio New York, "de stad die nooit slaapt", hebben we iconische kenmerken van de stad vereeuwigd, zoals Times Square, Brooklyn Bridge en de machtige skyline in combinatie met de decoratieve gevels van de stad. De collectie is een mix van prachtige detailfoto's en duizelingwekkende hoogten in imponerende contrasten.