Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Balconies Poster

€ 13,97€ 19,95
30%*
Tijdelijk uitverkocht
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Zwart-wit foto van Franse balkons in Parijs

Parijse poster gefotografeerd door ons creatieve team. Men zegt wel dat Parijs een van de mooiste steden van de wereld is en deze poster met Franse balkons en de prachtige details die op de gevel te zien zijn, is hier een voorbeeld van. De poster heeft rondom een witte rand die het motief fraai inkadert.

Studio Cosmopolitan

11338-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Studio Collection - Paris

Studio Cosmopolitan is een exclusief ontwikkelde collectie fotokunst gecreëerd door het creatieve team van Desenio. De foto’s schilderen prachtige plekken in de drie wereldsteden New York, Londen en Parijs. Alle steden worden gekenmerkt door een bruisende cultuur en een enorme verscheidenheid aan mensen. Het is dan ook zelden toeval dat trends op het gebied van mode, design en kunst vaak in deze steden ontstaan.

Parijs, de stad van de liefde, biedt het dramatisch zwart-witte van de Eiffel toren, de prachtige gevels van de stad en Franse bistro's. Parijs is niet alleen de hoofdstad van Frankrijk, maar ook de hoofdstad van de mode, en de collectie heeft inspiratie gehaald uit het magische gevoel dat deze stad voor schoonheid en design heeft. De collectie bestaat uit stijlvolle, zwart-wit foto's, gemengd met chique kleuraccenten die perfect passen op jouw fotowand.

Fotowand inspiratie