Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Les Pyrenees Poster

€ 13,48€ 26,95
Op voorraad
Levering 3-6 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Henry Rivers Poster - grafisch motief van de Pyreneeën

Poster met motief gecreëerd door Henry Rivers. Aantrekkelijk motief geïnspireerd door de bergketen Les Pyrenees. Dit moderne schilderij in groen en blauw toont de prachtige uitzichten in de natuur, gecombineerd met een persoon die een berg op fietst. Staat heel mooi in bijvoorbeeld een woonkamer en past goed bij iemand die de bekende bergketen heeft bezocht of gewoon een modern schilderij met natuurmotieven in het interieur wil gebruiken. De poster heeft rondom een witte rand die het motief mooi inkadert.

PRE0039-8
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Henry Rivers

De illustrator Henry Rivers komt oorspronkelijk uit Engeland maar woont tegenwoordig op het Franse platteland in een kleine stad vlakbij Bordeaux. Henry reist over de hele wereld met papier en pen gereed om de essentie te vangen van de meest geliefde steden en plaatsen ter wereld. Door zijn achtergrond als architect en geïnspireerd door retro reisreclame creëert hij kleurrijke posters met interpretaties in minimalistische stijl van onze favoriete steden.

Door research en reizen over de hele wereld gebruikt Henry Rivers bekende monumenten, bezienswaardigheden en kenmerken van enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld in zijn kunst. Door de speelse uitdrukking en prachtige kleuren van Henry Rivers komen vintage en moderne kunst perfect samen.

Fotowand inspiratie