Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Copenhagen Travel Poster

€ 7,98€ 15,95
Op voorraad
Levering 3-6 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster van Henry Rivers - Poster Kopenhagen met grafisch motief

De stad Kopenhagen, een prachtige Scandinavische stad die veel mensen kennen. Deze poster met een motief van Henry Rivers is een hele mooie weergave van Kopenhagen in grafisch design. Een moderne poster die goed past in bijna alle woningen en die heel mooi staat als Scandinavisch interieurdesign in bijvoorbeeld een woonkamer, hal of waarom niet in de slaapkamer? Lijst uw poster mooi en eenvoudig in met een van onze lijsten die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en materialen. Poster met rondom een witte rand, die het motief mooi inkadert.

PRE0009-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Henry Rivers

De illustrator Henry Rivers komt oorspronkelijk uit Engeland maar woont tegenwoordig op het Franse platteland in een kleine stad vlakbij Bordeaux. Henry reist over de hele wereld met papier en pen gereed om de essentie te vangen van de meest geliefde steden en plaatsen ter wereld. Door zijn achtergrond als architect en geïnspireerd door retro reisreclame creëert hij kleurrijke posters met interpretaties in minimalistische stijl van onze favoriete steden.

Door research en reizen over de hele wereld gebruikt Henry Rivers bekende monumenten, bezienswaardigheden en kenmerken van enkele van de mooiste bestemmingen ter wereld in zijn kunst. Door de speelse uitdrukking en prachtige kleuren van Henry Rivers komen vintage en moderne kunst perfect samen.

Fotowand inspiratie