Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson – Don't Quit Your Daydream Poster

€ 17,95
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Elisabeth Fredriksson, moderne poster met de tekst 'Don't quit your daydream'

Mooie poster gecreëerd door Elisabeth Fredriksson. Deze grafische poster met motieven in grijze tinten en details van goud, in combinatie met de tekst 'Don't quit your daydream' is een inspirerende poster die een aanmaning vormt om nooit te stoppen met dromen. We hebben veel posters met inspirerende citaten en ook grafische posters, kijk in onze categorieën 'Posters met tekst' en 'Grafisch' als u uw huis graag wilt inrichten met meerdere posters in dezelfde Scandinavische interieurstijl.

PRE0024-2
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Elisabeth Fredriksson

Elizabeth Fagan is een Zweedse grafisch ontwerper die al sinds haar jeugd belangstelling heeft voor kunst en creativiteit. Vanaf tienjarige leeftijd kon Elisabeth uren en uren zitten schilderen tot haar moeder riep dat het eten klaar was. Toen ze vijftien jaar oud was kreeg ze haar eerste camera en binnen korte tijd ontwikkelde ze een grote passie voor fotografie.

Na een opleiding aan de kunstacademie en experimenten met verschillende soorten kunst, koos Elisabeth tenslotte voor grafisch design, dat op dit moment haar grootste belangstelling is. ''Wanneer ik creëer kan ik geïnspireerd raken door van alles, van een zandkorrel tot ons universum als geheel. Kunst is mijn leven.''