Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson – Abstract Nature – Dark Blue Poster

€ 13,95
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Elisabeth Fredriksson, grafische affiche met een vleugje natuur

Moderne affiche gecreëerd door Elisabeth Fredriksson. Deze affiche met grafisch ontwerp in blauw met details in goud is ideaal om bijvoorbeeld in een woonkamer of slaapkamer te hangen om het levendiger te maken. Combineer meerdere posters met soortgelijke, grafische motieven of kies ervoor ze af te wisselen met iets anders om een contrast te creëren met uw kunst. Wij hebben veel affiches met motieven in Scandinavisch design die zijn gecreëerd door designer Elisabeth Fredriksson, u vindt ze allemaal onder de categorie met de naam Handpicked.

PRE0019-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Elisabeth Fredriksson

Elizabeth Fagan is een Zweedse grafisch ontwerper die al sinds haar jeugd belangstelling heeft voor kunst en creativiteit. Vanaf tienjarige leeftijd kon Elisabeth uren en uren zitten schilderen tot haar moeder riep dat het eten klaar was. Toen ze vijftien jaar oud was kreeg ze haar eerste camera en binnen korte tijd ontwikkelde ze een grote passie voor fotografie.

Na een opleiding aan de kunstacademie en experimenten met verschillende soorten kunst, koos Elisabeth tenslotte voor grafisch design, dat op dit moment haar grootste belangstelling is. ''Wanneer ik creëer kan ik geïnspireerd raken door van alles, van een zandkorrel tot ons universum als geheel. Kunst is mijn leven.''