Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson – Four Mountains Poster

€ 24,95
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Elisabeth Fredriksson, een stijlvol grafisch motief van een berg in zwart, grijs en goud

Stijlvolle poster met een motief, gecreëerd door Elisabeth Fredriksson. Prachtige poster met grafisch kunstmotief in zwart, goud en grijs. Het motief dat op een berg lijkt is modern en staat mooi in de meeste kamers in huis. Een poster als deze is mooi om te combineren met andere posters om een unieke fotowand met Scandinavisch design te creëren. Welke poster uit onze brede assortiment moderne posters Scandinavisch design kiest u voor uw huis?

PRE0022-8
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Elisabeth Fredriksson

Elizabeth Fagan is een Zweedse grafisch ontwerper die al sinds haar jeugd belangstelling heeft voor kunst en creativiteit. Vanaf tienjarige leeftijd kon Elisabeth uren en uren zitten schilderen tot haar moeder riep dat het eten klaar was. Toen ze vijftien jaar oud was kreeg ze haar eerste camera en binnen korte tijd ontwikkelde ze een grote passie voor fotografie.

Na een opleiding aan de kunstacademie en experimenten met verschillende soorten kunst, koos Elisabeth tenslotte voor grafisch design, dat op dit moment haar grootste belangstelling is. ''Wanneer ik creëer kan ik geïnspireerd raken door van alles, van een zandkorrel tot ons universum als geheel. Kunst is mijn leven.''